Full pen +p2w +Pen Sönük var 245 ap 315 dpdir
(Kitap görevlerin hiçbirisi yapılmadı ,yapıldığında gelecek fs ve İgor bartaliden gelen ap-dp katılarak olcaktır!) Deve-habercinin günlüğü ve diğerlerini yaparak daha da arttırabilirsiniz.
1-2 ay oynayarak Tet ogre ve tet tungrad alırsanız rahatça 265kutum yaparsınız.
*Pen Capotia Yüzük(17ap) ve Pen Capotia küpe (13ap +4 dp)
t3 petler- hashas evranter + 1.3k ağırlık -
Ticaret gemisi var bütün itemleri hazır sadece çıkartmadım gemiyi de aldım karak için günlük görevleri yapıyorum. Takasa başlanmadı.
*106 fs-151 zanaatkar hafızası + 70 x ellion + 150'den fazla eşya düşürme parşomeni+ 60 günlük at flüt
+2 aydan fazla değerli -kama-Eski ay kitabı
Cliff görevleri ve hiçbir kitap görevi yapılmamıştır.
Lifeskill - Tet ve tri karışık loggia set- Tri loggia denizci elbisesi
t8 2x safkan at.
2 Sezon oynanmıştır
Fiyat: 500 TL
Ulaşım için discord: RoLfes#9330
mesaj atarsanız tel no'da atarım
OUTLOOK HESABIDIR. HESABA ÖZEL E POSTA AÇILMIŞTIR. DEVREDİLİCEKTİR GÜVENDE HİÇBİR SIKINTI OLMAZ.
(Kitap görevlerin hiçbirisi yapılmadı ,yapıldığında gelecek fs ve İgor bartaliden gelen ap-dp katılarak olcaktır!) Deve-habercinin günlüğü ve diğerlerini yaparak daha da arttırabilirsiniz.
1-2 ay oynayarak Tet ogre ve tet tungrad alırsanız rahatça 265kutum yaparsınız.
*Pen Capotia Yüzük(17ap) ve Pen Capotia küpe (13ap +4 dp)
t3 petler- hashas evranter + 1.3k ağırlık -
Ticaret gemisi var bütün itemleri hazır sadece çıkartmadım gemiyi de aldım karak için günlük görevleri yapıyorum. Takasa başlanmadı.
*106 fs-151 zanaatkar hafızası + 70 x ellion + 150'den fazla eşya düşürme parşomeni+ 60 günlük at flüt
+2 aydan fazla değerli -kama-Eski ay kitabı
Cliff görevleri ve hiçbir kitap görevi yapılmamıştır.
Lifeskill - Tet ve tri karışık loggia set- Tri loggia denizci elbisesi
t8 2x safkan at.
2 Sezon oynanmıştır
Fiyat: 500 TL
Ulaşım için discord: RoLfes#9330
mesaj atarsanız tel no'da atarım
OUTLOOK HESABIDIR. HESABA ÖZEL E POSTA AÇILMIŞTIR. DEVREDİLİCEKTİR GÜVENDE HİÇBİR SIKINTI OLMAZ.
Son düzenleme: