ARIYORUM ölü fiyattan tri manos setli yada karaklı hesap alıyorum acil satılık olanlar ulaşabilir

• Değerli Üyelerimiz, Sitemizde özel ayrıcalıklara sahip ''Vip Üyelik'' sistemi mevcuttur. Elde edilen gelirler ise forumun sunucu masraflarını karşılaması ve ilerleyen dönemde yapılacak olan çekilişlerde kullanılacaktır. https://bdomena.com/threads/vip-ueyelik-sistemi-hk.26/ Adresinden bilgi alabilirsiniz.

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hesap Alışveriş kategorisinde pedriel tarafından oluşturulan ölü fiyattan tri manos setli yada karaklı hesap alıyorum acil satılık olanlar ulaşabilir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,867 kez görüntülenmiş, 181 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hesap Alışveriş
Konu Başlığı ölü fiyattan tri manos setli yada karaklı hesap alıyorum acil satılık olanlar ulaşabilir
Konbuyu başlatan pedriel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
BİRİNCİ MESAJ TEPKİ PUANI
Son Mesaj Yazan ardamete

pedriel

Üye
23 Eyl 2020
287
1
18
istanbul
ölü fiyattan tri manos setli yada karaklı hesap alıyorum acil satılık olanlar ulaşabilir.
sadece client.

DETONE

Yeni Üye
6 Tem 2021
8
0
1
istanbul
269 kutum dp 324 doom 9k takas sılah degısım kopomu 6 tane 200 un ustunde ıtem dusurme sc sı 98 tane 530 sg ıvır zıvır çok dolu hesabı bayram ozel 1200 e verıcem steam hesabı rust pubg tarzı oyunlar da var maıl le bırlıkte verıcem hesabı 0530 153 03 98

baba01

Yeni Üye
13 Haz 2021
7
0
1
baba01623--
ölü fiyattan tri manos setli yada karaklı hesap alıyorum acil satılık olanlar ulaşabilir.
sadece client.
ilgilenirsen hesabım var tri manos set, pen kasap bıcaklı. 553 543 67 41 ama steam hesabı ana mailiyle beraber vereceğim. Oyunfor vs. kullanabiliriz.

Bu konuya kim bakıyor?

Şu anda 0 üyemiz konuya bakıyor.